Samsung Galaxy S8 mini, S8 i S8 plus

S obzirom da se Galaxy S8 i njegov veći brat S8+ prodaju na veliko Samsung želi to iskoristiti i ponudi još jedan telefon u seriji – Samsung Galaxy S8 Mini.

Već tri godine koliko je prošlo od izlaska S5 Mini tvrtka nisu izlazili mini varijante aktualnih perjanica no ove godine bi se to moglo promijeniti.

Galaxy S8 Mini bi trebao imati 5.3“ ekran, a kako se radi također o Infinity ekranu omjera stranica 18.5:9 osjećaj bi bio kao da u ruci držite telefon dijagonale od 4.7“. Prema glasinama, unutra bi se trebao nalaziti  lanjski Qualcomm Snapdragon 821 kojeg imamo i na LG G6 i Google Pixel.  Od memorije trebalo bi biti 4GB RAM-a i 32 GB ROM-a.

Kamere bi trebale biti iste kao i na većoj braći – 12 megapikselna kamera s f/1.7 otvorom blende i faznim automatskim fokusom za koju je dokazano da daje odlične fotografije i videa u bilo kakvim uvjetima. Tu je još i skener šarenice oka za otključavanje uređaja.

Samsung Galaxy S8 Mini bi trebao prvo izaći, po običaju, u Južnoj Koreji iako trenutno nema službenih informacija o tome. Tvrtka je ovih dana potvrdila izlazak recikliranog Galaxy Notea 7 FE (Fan Edition) koji kreće u prodaju ovog tjedna.

Komentiraj ovaj članak