Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G (PMP7100D3G_DUO) je trenutno najmoćniji tablet ovog proizvođača dostupan na našem tržištu.

Specifikacije uređaja

Iz samog naziva da se naslutiti da se radi o tabletu dijagonale zaslona od 10.1 inča rezolucije 1280×800 px, koji za internet konekciju, za razliku od ostalih modela, koristi i SIM kartice.

Ovaj model je opremljen dvojezgrenim  ARM Cortex-A9 procesorom frekvencije 1.6 GHz, 1 GB radne memorije,  kao i četvorojezgrenim grafičkim čipom, tako da će sigurno zadovoljiti i malo „zahtjevnije“ korisnike koji su željni zaigrati neku moderniju igru na svom tabletu.

Za pohranu podataka korisnicima je na raspolaganju 16 GB memorije, kao i opcija proširenja putem SD kartica (do 32 GB).  Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G je opremljen s dvije kamere prednjom od 0.2 MP i stražnjom od „svega“ 2MP kao i HDMI utorom.

prestigio-multipad-10-1-ultimate_1

Za razliku od ostalih Prestigio modela koji su „zapeli“ na Androidu 4.0 ICS, ovaj uređaj dolazi s Android  4.1 Jelly Bean operativnim sustavom.

Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G je dostupan po cijeni od 2500 kn, što i nije mnogo s obzirom na njegove više nego solidne performanse, no ipak dosta skuplje uspoređujući s ostalim Prestigio tabletima.

prestigio-multipad-10-1-ultimate_3

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here