OneDrive Logo

Microsoftov servis za pohranu podataka u cloudu OneDrive svojim korisnicima sada nudi čak 30 GB besplatnog prostora. Nedavno, je ta količina podignuta s 7 GB na 15 GB, a ekipa iz Redmonda je odlučila ponuditi mogućnost da se ovaj prostor na OneDriveu podupla.

Dostupno Windows, Android i iOS korisnicima

Kako bi došli do dodatnih gigabajta sve što trebate učiniti je uključiti automatsku pohranu fotografija s svog pametnog telefona na Windows, Android ili iOS platformama.

Iz tvrtke je stigla obavijest kako svi koji već koriste opciju automatskog pohranjivanja fotografija s svog smartphona apliciraju za ovu ponudu.

OneDrive je inače integriran u nekoliko Microsoftovih proizvoda poput Officea i Officea 365, a sada se očekuje odgovor Googlea koji nudi 15 GB besplatnog prostora u svom na svom Disku i Dropboxa koji nudi 2 GB besplatnog prostora koji se može proširiti na 18 GB putem referrala (500 MB po referralu).

Osim putem smartphonea i tableta, ovom servisu se može pristupiti i putem desktop aplikacije za Windowse koja se integrira u Windows Explorer ili putem web preglednika.

Microsoftova nije rekao do kada vrijedi ova ponuda no naglašeno je da se vrijedi ograničenom vrijeme, s toga požurite po vaše besplatne gigabajte.

Kome i ovo nije dovoljno, tvrtka ima i komercijalna rješenja – 100 GB prostora za 1.99 US $ mjesečno, odnosno 3.99 US $ za 200 GB prostora.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here