Office 365 Planner

Iz Microsofta su najavili skori izlazak novog alata pod nazivom Office 365 Planner koji bi trebao pomoći prilikom organizacije rada u timovima. Prema navodima ekipe iz Microsofta Planner bi trebao ukloniti „kaos pri radu u timovima“ i trebao bi pomoći timu da kreira nove zadaće, organizira ih i napravi poslovne planove.

Osim toga pomoću ovog programa suradnici unutar timova mogu međusobno slati datoteke, pratiti napredak pojedinog projekta i međusobno komunicirati putem chata.

Microsoft je pri izradi Office 365 Plannera surađivao s grupom odabranih korisnika koji su pomogli pri razvoju programa, a navedeno je kako mnogi od tih korisnika već su iskusili prednosti programa.

Microsoft Planner će u idućih nekoliko tjedana biti dostupan svim Office 365 korisnicima diljem svijeta u Business Essentials, Premium i Education korisničkim računima.

Administratori Microsoft Office 365 računa ne trebaju poduzimati nikakve akcije kako bi omogućili ovaj program, već će se on pojaviti u kontrolnoj ploči sustava čim postane dostupan.

Najavljeno je kako bi u skoroj budućnosti program trebao dobiti i mobilnu inačicu za Windows Mobile, iOS i Android.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here