Events

Uskoro bi Facebookova mobilna aplikacija za iOS i Android trebala postati još pametnija. Uskoro bi korisnici diljem svijeta trebali dobiti novi izgled taba s obavijestima koji dizajnom podsjeća na Google Now.

Svi korisnici Facebooka će moći odabrati u postavkama aplikacije koje obavijesti žele primati na ovaj način. Dakle, više nećete biti obaviješteni samo kada neko lajka vaš post ili kada vam pošalje poruku, već ćete moći primati razne obavijesti u obliku info kartica.

Neke od obavijesti koje će vam biti isporučene na ovaj način su informacije o rođendanima vaših prijatelja, rezultati sportskih ekipa ako pratite njihovu stranicu, informacije o vremenu, informacije o filmovima koje možete pogledati u najbližem kinu i sl.

Same postavke unutar Facebooka se neće mijenjati, dakle i dalje ćete moći odabrati koje obavijesti želite primati a koje ne.Kako bi sve ovo trebalo izgledati možete vidjeti u priloženoj galeriji.

Ova značajka se postepeno uvodi korisnicima u SAD-u na Androidu i iOS-u, a potom bi trebala biti dostupna i ostalim korisnicima diljem svijeta.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here