Need For Speed izlazi i za PC

Novi Need for Speed je izašao za PlayStation 4 i Xbox One još početkom studenog prošle godine, dok verzija za PC iako je bila najavljivana za kraj 2015 još nije ugledala svijetlo dana.

EA Games izdavač i Ghost Games razvojni tim igre je potvrdili su da je novi datum izlaska PC verzije Need For Speed 17. ožujka, a kao glavni razlog zašto je ekipa na PC računalima morala čekati nešto duže od „konzolaša“ je optimizacija igre za veće rezolucije prvenstveno na high-end gamerskim konfiguracijama.

- Oglas -

PC verzija Need for Speed bi također trebala imati i neka poboljšana koja nisu bila zamišljena u originalu poput neograničenog frameratea i 4K tekstura za 4K zaslone.

Novina na PC-ju je i mogućnost ručnog mijenjanja brzina automobila u igri, što je jedna od najzahtjevanijih značajki od strane fanova ove popularne franšize.

Need For Speed će podržavati Logitech, Thrustmaster i Fanatec volane, no nije navedeno da li je ova podrška ograničena samo za PC verziju ili će vlasnici konzola također moći upravljati vozilima u igri putem volana.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

Izašao je StarCraft Remastered

Blizzard je ranije ove godine najavio kako radi na remasteriranoj verziji jedne od najpopularnijih...

Super Mario Run srozao dionice Nintenda

Nakon dugog čekanja, Super Mario Run je prije nekoliko dana stigao u AppStore. U...

Microsoft Solitaire kolekcija stigla na Android i iOS

Microsoftov Solitaire postoji unutar Windowsa još od davne 1990, gotovo nema osobe koja barem...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...