need for speed automobili

Novi Need for Speed je izašao za PlayStation 4 i Xbox One još početkom studenog prošle godine, dok verzija za PC iako je bila najavljivana za kraj 2015 još nije ugledala svijetlo dana.

EA Games izdavač i Ghost Games razvojni tim igre je potvrdili su da je novi datum izlaska PC verzije Need For Speed 17. ožujka, a kao glavni razlog zašto je ekipa na PC računalima morala čekati nešto duže od „konzolaša“ je optimizacija igre za veće rezolucije prvenstveno na high-end gamerskim konfiguracijama.

PC verzija Need for Speed bi također trebala imati i neka poboljšana koja nisu bila zamišljena u originalu poput neograničenog frameratea i 4K tekstura za 4K zaslone.

Novina na PC-ju je i mogućnost ručnog mijenjanja brzina automobila u igri, što je jedna od najzahtjevanijih značajki od strane fanova ove popularne franšize.

Need For Speed će podržavati Logitech, Thrustmaster i Fanatec volane, no nije navedeno da li je ova podrška ograničena samo za PC verziju ili će vlasnici konzola također moći upravljati vozilima u igri putem volana.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here