Super Mario Run snimka zaslona

Nakon dugog čekanja, Super Mario Run je prije nekoliko dana stigao u AppStore. U Nintendu su bili presretni činjenicom da je igra preuzeta čak 5 milijuna puta u prvih 24 sata, njihovo oduševljenje je naglo splasnulo.

Glavni problem tomu su negativne ocjene korisnika, tako da je trenutna prosječna ocjena u AppStoreu za Super Mario Run mršave dvije i pol zvjezdice. Igrači se žale da je igra preskupa jer košta 10 US $, a također zamjeraju što igra zahtjeva stalnu internet vezu.

Besplatna verzija nudi samo 3 nivoa koja su vrlo jednostavna i mogu se preći za svega nekoliko minuta i samim time nisu reprezentativni za cijelu igru.

Iako je Super Mario Run trebao biti jedna od najprofitabilnijih mobilnih igara, dionice Nintenda su se danas srozale za 11% što predstavlja dodatan udarac za tvrtku.

Dodajmo da je Android inačica Super Mario Runa je zakazana za početak iduće godine, a vlasnici iPhonea i iPada mogu već danas isprobati prva tri nivoa ukoliko posjete AppStore i preuzmu igru.

Sama igra je svima nama dobro poznata – radi se o mobilnoj verziji super popularnog Super Maria kojeg smo davno igrali na Nintendu, no ova verzija je prilagođena mobilnim uređajima.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here