Novi Need for Speed screenshot 1

Najpopularnija franšiza u svijetu trkaćih igra dobiti Need for Speed će ove godine svoji novi nastavak. Ovaj put je naglasak na urbanom okolišu i velikoj mogućnosti prilagodbe automobila kao što je bio slučaj u NFS Underground igrama koje su izašle još prije desetak godina.

Need for Speed serija je prisutna već 20 godina i u tom vremenu stekla je mnogo svojih fanova, no isto tako je bila i na udaru brojnih kritika. S obzirom da proteklih nekoliko nastavaka i nije baš oduševilo fanove, ekipa iz EA i Ghost  Gamesa su odlučili sve vratiti na početak i napraviti igru sličnu Underground 1 i 2 koji su bili najpopularniji nastavci ove serije.

Marcus Nilsson iz Ghost Gamesa je izjavio kako je Need for Speed serija jedna od najpozantijih ikona u svijetu igara i da su se odlučili seriju vratiti na početak prvenstveno zbog fanova koji su i tražili.

Igra se zove samo Need for Speed a jučer je izašao i  trailer, a prikazani su i neki screenshoti iz igre s popularnim automobilima iz prošlosti, kao i s novim Ford Mustangom. Trailer potvrđuje kako će se utrke odvijati u gradu, a u igri će biti i policije pa očekujte i mnogo policijskih potjera.

Novi Need for Speed screenshot 2

Programeri su najavili i gameplay video koji će biti objavljen 15. lipnja, a do tada pogledajte prvi trailer:

Potvrđeno je kako Need for Speed izlazi ove jeseni i to na PC, PS4 i Xbox One platformama, a igra koristi Frostbite engine kao i Star Wars Battlefront čiji se izlazak također očekuje ove jeseni.

Novi Need for Speed screenshot 3

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here