Microsoft Teams izgled aplikacije

Nakon što je posljednjih nekoliko tjedana Microsoft Teams aplikacija bila dostupna odabranom broju testnih korisnika, odsada će ta aplikacija biti sastavni dio Office 365 paketa.

Radi se o chat aplikaciji koja omogućava komunikaciju među članovima tima, a osim grupnog chata aplikacija sadrži i individualne chatove. Glavna zamisao je da Teams bude centralizirana aplikacija „u oblaku“ koja bi trebala pomoći zaposlenicima u suradnji na projektu neovisno gdje se nalaze.

Microsoft je omogućio svim Office 365 pretplatnicima da besplatno koriste ovu aplikaciju – a dostupna je osim na Windowsima i na Android i iOS uređajima. Aplikacija ima integriranih preko 150 third-party servisa poput Hootsuitea i Zendeska. Od ostalih značajki tu je podrška za chat botove, brojne opcije za podešavanje značajki i izgleda.

Za razliku od slične aplikacije Slack kojoj je glavna svrha izbaciti iz upotrebe e-mail, Microsoft Teams će biti integriran i u sam Outlook.

Najavljeno je kako će tvrtka raditi u još boljoj integraciji  Teams aplikacija s ostalim softverom iz svog portfelja – Wordom, Excelom, PowerPointom, OneNoteom i Skypeom.

Microsoft Teams je dostupan za Business Essentials, Business Premium, Enterprise E1, E3 i E5 Office 365 pretplate.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here