Microsoft Office 2013 - Consumer Preview 1

Microsoft je izdao „Consumer Preview“ verziju  svog novog uredskog paketa, a iz Microsofta najavljuju da ovaj će ova verzija Office-a raditi na tabletima i na PC računalima.
Novina u Microsoft Office 2013 je bolja integracija s društvenim mrežama za poslovne korisnike. Osim navedenog Microsoft planira uvesti i mogućnost online pretplate.

Office 2013  će raditi i s „toch screen“ ekranima kao a datoteke će se moći pohranjivati na SkyDrive – Microsoftov online „cloud“ sustav za pohranjivanje.
Iako još nije naveden izlazak konačne verzije, ona se očekuje početkom slijedeće godine.

Office Professional Plus 2013 će kao i dosada sadržavati : Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher i  Lync, dok će Office 365 (online izdanje Officea) uključivati Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i  Publisher koje će se moći koristi na 5 uređaja uključujući  PC računala, MAC računala, tablete i pametne telefone.

Microsoft Office 2013 - Consumer Preview 2

Podržani operativni za računala sustavi su: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R i  Windows Server 2012  dakle ovaj  paket neće raditi na Windowsima Vista i Windowsima XP.

Na službenim stranicama Microsofta moguće je isprobati 365 verziju Office paketa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here