Logitech G810 Orion Spectrum mehanička tipkovnica

Logitech G810 Orion Spectrum je najnovija mehanička tipkovnica ovog popularnog proizvođača računalne periferije koja je namijenjena prvenstveno za igranje igara.

Za razliku od većine proizvođača koji koriste Cherry MX mehaničke prekidače u tipkovnici, Logitech je među rijetkima koji koristi svoje, a za ovu tipkovnicu koriste Romer-G mehaničke prekidače koji su 25 % brži u odnosnu na standardne.

- Oglas -

Kao i model Logitech Bluetooth Illuminated K810 i model G810 dolazi s pozadinskim RGB osvjetljenjem, a vlasnici mogu odabrati između 16.8 milijuna nijansi boja pozadinskog osvjetljenja. Osim toga moguća je sinkronizacija osvjetljenja s ostalim proizvodima iz Logitech G serije.

Možda se nekima neće svidjeti da Logitech G810 Orion Spectrum nema macro tipke, već će se morati snaći s standardnima. Osim standardnog rasporeda od 104 tipke, tu su još i tipke za upravljanje multimedijom (pauza, iduće / prethodno, mute) kao i valjak za podešavanje glasnoće zvuka.

Nožice na dnu tipkovnice omogućavaju nagib od 0, 4 ili 8 stupnjeva tako da svatko može odabrati nagib tipkovnice koji mu najviše odgovara.

Logitech G810 Orion Spectrum je široka 443.5 mm, visina je 153 mm, debljina 343 mm, a teži više od kilograma odnosno 1180 g.

Cijena na službenim stranicama je 159.99 US $, u što je uključena i besplatna dostava, a kupci će dobiti i igru Tom Clancy’s The Division kao gratis poklon uz ovu tipkovnicu.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

Microsoftova tipkovnica s senzorom otiska prsta

Iako je Microsoft prvenstveno poznat po softveru, u svom portfelju ima i ponešto hardvera....

Logitech uvodi novi brand pod nazivom Logi

Logitech je na svom službenom blogu objavio jednu od najznačajnijih vijesti u povijesti ove...

Logitech K400 Plus bežična tipkovnica

Logitech je nedavno u svoj portfelj bežičnih tipkovnica dodao još jedan zanimljiv model. Radi...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...