Logitech G810 Orion Spectrum mehanička tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem

Logitech G810 Orion Spectrum je najnovija mehanička tipkovnica ovog popularnog proizvođača računalne periferije koja je namijenjena prvenstveno za igranje igara.

Za razliku od većine proizvođača koji koriste Cherry MX mehaničke prekidače u tipkovnici, Logitech je među rijetkima koji koristi svoje, a za ovu tipkovnicu koriste Romer-G mehaničke prekidače koji su 25 % brži u odnosnu na standardne.

Kao i model Logitech Bluetooth Illuminated K810 i model G810 dolazi s pozadinskim RGB osvjetljenjem, a vlasnici mogu odabrati između 16.8 milijuna nijansi boja pozadinskog osvjetljenja. Osim toga moguća je sinkronizacija osvjetljenja s ostalim proizvodima iz Logitech G serije.

Možda se nekima neće svidjeti da Logitech G810 Orion Spectrum nema macro tipke, već će se morati snaći s standardnima. Osim standardnog rasporeda od 104 tipke, tu su još i tipke za upravljanje multimedijom (pauza, iduće / prethodno, mute) kao i valjak za podešavanje glasnoće zvuka.

Nožice na dnu tipkovnice omogućavaju nagib od 0, 4 ili 8 stupnjeva tako da svatko može odabrati nagib tipkovnice koji mu najviše odgovara.

Logitech G810 Orion Spectrum je široka 443.5 mm, visina je 153 mm, debljina 343 mm, a teži više od kilograma odnosno 1180 g.

Cijena na službenim stranicama je 159.99 US $, u što je uključena i besplatna dostava, a kupci će dobiti i igru Tom Clancy’s The Division kao gratis poklon uz ovu tipkovnicu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here