LG G Zero prednji dio

U rujnu ove godine LG je predstavio LG Class smartphone iz srednje klase Androida. Tada nije bilo poznato hoće li se uređaj uopće prodavati u Europi, no talijanski LG je objavio na svojim stranicama novi proizvod – LG Zero koji je u biti LG Class s drugim imenom.

Dakle, osim drugog imena ova dva telefona su ista po svojim značajkama i hardveru. LG navodi da se radi o „premium“ mobitelu, međutim glavni razlog po kojem bi LG Zero mogli nazvati premium uređajem je aluminijsko kućište. Po svemu ostalom Zero ne iskače od konkurencije, osim po cijeni od čak 300 € što je ipak previše kada vidite što se nudi za tu cijenu.

LG Zero – 5 inčni HD zaslon i Snapdragon  410

LG Zero dolazi s 5 inčnim zaslonom HD rezolucije (180×720 piksela). Pogonjen je Qualcomm Snapdragon  410 s četiri jezgre na 1.2 GHz i 1.5 GB radne memorije. Tu je i Adreno 306 grafika. Navedeni čipset je LG koristio kod Escape2 modela, a isti se koristi kod još nekih smartphonea u ovom tržišnom segmentu poput Asus ZenFonea 2 i  ovogodišnjeg Moto G.

Dimenzije LG Zero su 142 x 71.8 x 7.4 mm, težina 154 g, a dolazi s srebrnoj i gold rose varijanti. Verzija operativnog sustava je Android 5.1.1 Lollipop, a ostale značajke uključuju 16 GB podaktivnog prostora, microSD utor za kartice kapaciteta do čak 2 TB, 13 megapikselnu glavnu kameru, 8 megapikselnu prednju kameru i neizmjenjivu bateriju kapaciteta  2050 mAh.

Tu je još i LG UX 4.0 sučelje preuzeto s LG G4 s KnockOn, Knock Code značajkama, a valja izdvojiti i podršku za 4G LTE mreže.

LG Zero stražnji dio

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here