LG Escape 2

U SAD-u svijetlo dana je ugledao još jedan LG-jev pametni telefon LG Escape2 koji će stiže u ponudu AT&T-a. Escape2 po tehničkim specifikacijama spada u srednju klasu Androida, a ima blago zakrivljeni zaslon poput aktualnog flagshipa LG G4.

LG Escape2 dolazi s Android 5.0 operativnim sustavom, uz dodatak s već poznatih značajki ovog proizvođača Gesture Shot, KnockOn i Knock Code koje imamo i na G Flex2 smartphoneu, a tu je i  Glance View značajka za pregledavanje obavijesti bez potrebe za otključavanjem uređaja.

IPS zaslon ima dijagonalu od 4.7 inča i rezoluciju 1280×720 px, a tu su 8 MP glavna kamerau, 1 MP prednja kamera, 8 GB interne memorije uz podršku za microSD kartice i podrška za 4G LTE konekcije.

Unutra se nalazi Qualcomm Snapdragon 410 chipset s 1.2GHz quad-core procesorom, 1 GB RAM-a i Adreno 306 grafički čip. Baterija ima kapacitet od 2100 mAh.

LG Escape2 svojim dizajnom podsjeća na G4 s obzirom da je dugme za paljenje uređaja smješteno na stražnjoj strani, između dugmadi za kontrolu glasnoće zvuka.

Inače, originalni Escape je predstavljen još prije par godina i nije se prodavao izvan SAD-a, a da li će to biti slučaj i sa ovim modelom ili će ipak krenuti i put Europe trenutno nije poznato.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here