LG G6 glavna

Danas je Android Authority objavio render LG G6 pametnog telefona. LG G6 dolazi od Shai Mizrachia, koji je i ranije prvi objavljivao prve fotografije i rendere raznih pametnih telefona.

Dimenzije su gotovo nepromijenjene u odnosu na LG G5 – 149,4 x 72,4, dakle ovaj model bi trebao biti nešto uži jer je G5 imao dimenzije 149,4 x 73,9. Zaslon bi mogao imati između 5.2 i 5.2 inčnu dijagonalu, a unutra bi se trebao nalaziti  Snapdragon 821 ili 830 čip, 4 ili 6 GB RAM-a i dvije stražnje kamere kao i na LG V20 modelu.

LG G6 render

Dizajn je vrlo sličan aktualnom modelu, no trenutno nije poznato hoće li i LG G6 zadržati modularnost s obzirom da ova značajka i nije nešto popularna među korisnicima G5. Na stražnjoj strani bi se trebao smjestiti i skener otiska prsta poviše kojeg se nalaze dvije kamere.

Kako postoje neke naznake da bi Samsung mogao odgoditi nekoliko tjedana predstavljanje Galaxya S8, LG G6 će najvjerojatnije biti predstavljen ranije od konkurenta. Ove godine Galaxy S7 i LG G5 su bili predstavljeni istog dana, a očekuje se da bi LG G6 mogao biti predstavljen uoči MWC 2017 sajma, dakle krajem veljače.

Update 28.12.2016

Danas je izašlo i još nekoliko rendera:

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here