instagram video

Instagram je trenutno vodeći servis za objavljivanje fotografija i njihovo dijeljenje među korisnicima ove društvene mreže. Otkada ga je preuzeo Facebook, Instagram je dodao još jednu zanimljivost – mogućnost dijeljenja kratkih video zapisa.

Instagram privatne poruke

Izvori unutar tvrtke su izjavili za Gogaom kako nova verzija Instagrama će imati integriranu mogućnost slanja privatnih poruka, što će omogućiti komunikaciju osim trenutnog sustava komentiranja. Iako sam API podržava slanje ovakvih poruka, za njihovo slanje bilo je potrebno koristit aplikacije ostalih programera.

Ova opcija će najvjerojatnije biti integrirana u servis do kraja tekuće godine, a postoji mogućnost da će biti uključeni grupni  razgovori, jer tvrtka trenutno testira i tu opciju.

Instagram se na ovaj način želi suprotstaviti konkurentnim aplikacijama poput Snapchata koji je popularan kod mlađe populacije. Inače, za kupnju Snapchata su zainteresirani i Facebook i Google koji su ovaj tjedan poslali ponude u iznosu od 3-4 milijarde US $, no ponude su odbijene.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here