HTC Desire 530 prednja i stražnja strana uređaja

Iako MWC još nije počeo već počinje za koji sat, većina proizvođača je krenula s predstavljanjem novih uređaja. Ni HTC nije iznimka, a iz njihove tvornice stižu još tri uređaja iz Desire linije – Desire 530, 630 i 825.

Ove pametne telefone bi svrstali u donju i srednju klasu, a HTC je naglasio kako za dizajn su koristili inspiraciju u urbanoj modi.

HTC Desire 530

Desire 530 je ulazni Android uređaj s 5“ 720p ekranom. Unutra se nalazi  Snapdragon 210 chipset, 1.5 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i microSD slot. Prednja kamera će biti u mogućnosti opaliti solidan selfie jer opremljena s 5 MP senzorom, no stražnja kamera i nije nešto posebno – samo 8 MP.

Na dnu prednje strane nalaze se i zvučnici, no važno je napomenuti da se ne radi Boom Sound zvučnicima.

HTC Desire 630

Desire 630 Stražnja strana

HTC Desire 630 bi po tehničkim specifikacijama svrstali između donjeg i srednjeg segmenta Android uređaja. Ovaj model ima također 5“ ekran i istu 720p rezoluciju, 5 MP prednju kameru, 16 GB interne memorije.

Ostatak specifikacija je malo jači – Snapdragon 400 chipset, 2 GB RAM-a, 13 MP glavna kamera.

HTC Desire 825

Desire 825 ima gotovo iste specifikacije kao i Desire 630, osim veće dijagonale zaslona od 5.5“, no radi rezolucije od 720p ima nižu gustoću piksela. Dobro je što ovaj model dolazi s Android 6.0 OS-om, a i Boom Sound zvučnike.

Sva tri modela bi se trebali naći na tržištima tijekom slijedećeg mjeseca.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here