Htc desire 200 Najava

HTC je predstavio još jedan model iz nove Desire serije pametnih telefona – HTC Desire 200. Još kada je prije mjesec dana predstavljen Desire 600 model, već se nagađalo da će tajvanski proizvođač napraviti još nekoliko modela u ovoj seriji.

U posljednje vrijeme većinu proizvođača je plasiralo na tržište modele velikog zaslona s nabrijanim hardwareom. Desire 200 je potpuna suprotnost tome, jer dijagonala zaslona mu je 3.5 inča, a dimenzije 107.7 x 60.8 x 11.9 mm. Dakle, uređaj je malo veći od kreditne kartice, a teži samo 100 g.

HTC Desire 200 specifikacije

Unutar Desire 200 kompaktnog kućišta se ne nalaze neke high-end komponente:

  • Procesor – 1GHz Qualcomm Snapdragon S1
  • RAM – 512 mb
  • Prostor za pohranu podatka – 4 GB
  • Baterija –  1230mAh
  • Kamera – 5 MP

Dakle, za očekivati je da ovaj uređaj neće imati neku pretjeranu cijenu, a na kojim će se tržištima uređaj prodavati još uvijek nije poznato. Operativni sustav također je za sada nepoznanica, znamo da se radi o Android OS-u, no još nema informacija o točnoj verziji.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here