X Phone prototip

Neimenovani izvor iz Motorola Mobility tvrtke koja je pod vlasništvom velikog Googlea, tvrdi kako projekt X Phone obuhvaća više uređaja, a ne samo jedan mobilni telefon s kojim bi Google konkurirao novim  Samsung S4, Xperia Z i HTC One mobilnim uređajima.

Prema tim izvorima, prvi uređaji bi se trebali pojaviti krajem srpnja i neće biti „nabildani“ novim softwareom i hardwareom nego će se fokusirati na povezivanje s nadolazećim uređajima ovog proizvođača Google Glass i Google Watch. Google i Motorola navodno rade na cijeloj liniji „X“ uređaja.

Isti izvor tvrdi da bi X Phone trebao biti relativno jeftin uređaj –s cijenom oko 200 US $, što bi kupcima omogućilo da bez ugovornih obaveza s mobilnim operaterima dođu do ovog uređaja.

Već su počele kružiti informacije o specifikacijama prototipa, koji bi trebao imati Snapdragon S4 Pro SoC procesor, 2GB rama i zaslon dijagonale 4.65 inča koji bi bio baza za ostale uređaje.

Naravno,  sve ove informacije treba uzeti s velikom rezervom, jer nikakvih službenih najava vezanih za navedene proizvode još uvijek nema, no u posljednje vrijeme nerijetko su se takve glasine pokazale točnima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here