Samsung Gear Solo smartwach izgled sata

Na IFA sajmu koji se održava početkom idućeg mjeseca u Berlinu, Samsung će predstaviti Gear Solo smartwatch . Za razliku od ostalih pametnih satova koji su ovisni o smartphoneu ili tabletu na kojeg su povezani, Gear Solo će imati vlastitu SIM karticu što će omogućavati pozivanje i slanje poruka direktno s sata.

Trenutno nije poznat operativni sustav ovog uređaja, da li će to biti Samsungov Tizen ili Googleov Android Wear. Vrlo lako je moguće da će uređaj doći s Tizenom s obzirom da trenutne verzije Android Wear-a rade isključivo u suradnji s pametnim telefonom ili tabletom.

Činjenica da se Galaxy Wear neće direktno morati povezati s drugim uređajem može vrlo dobro doći u situacijama kada nemate mobitel uza se, a morate obaviti poziv.

Samsung Gear Solo će biti predstavljen paralelno s novim Galaxy Note 4 phabletom. Samsung je zakazao event za 3.rujna na kojem će biti predstavljen jedan od najočekivanijih pametnih telefona u ovoj godini.

Neslužbene specifikacije Samsung Galaxy Notea 4 su 5.7“ QHD zaslon, quad-core Qualcomm Snapdragon 805 procesor, 3 GB radne memorije i 16 MP kamera.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here