Facebook Android mobilni telefon

Facebook je danas predstavio još jednu novotariju – zajedničke foto albume. Ova opcija omogućava da dvoje ili više prijatelja zajedno surađuju na istom foto albumu, tj. da svi mogu dodavati ili brisati fotografije, kao i tagirati osobe na njima.

Svaki dan se na ovoj društvenoj mreži uploada na stotine milijuna slika, a ova opcija će olakšati prijateljima da dijele fotografije s npr. zajedničkih zabava, vjenčanja, putovanja i sl.

Privatnost zajedničkih albuma fotografija će se također moći podesiti, pa će tako moći odabrati da je album vidljiv samo suradnicima, prijateljima suradnika ili svima na Facebooku. Suradnici neće moći brisati slike koje je dodao neki drugi korisnik, već samo slike koje su sami dodali. dok će samo vlasnik tj. osoba koja je album i prva napravila moći izbrisati i sam album fotografija.

Zajedničke albume fotografija će moći kreirati do maksimalno 50 prijatelja, a moći će se dodati do 200 slika.

Facebook će ovu novinu omogućiti manjem broju korisnika i to onima koji koriste englesku verziju ove društvene mreže, prije nego što usluga bude omogućena i ostalim korisnicima na drugim jezicima.

 

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here