Facebook web stranica login

Mark Zuckerberg i njegova ekipa stalno smišljaju novotarije pa će vas sada će Facebook obavijestiti ukoliko ste na udaru online trolova.

Ukoliko Face posumnja da je netko kreirao lažni profil s vašim fotografijama ili vašim imenom biti ćete obaviješteni o tome. Sve što trebate napraviti je označiti da se radi o lažnom profilu i isti će biti nakon nekog vremena uklonjen.

Iako ste i do sada mogli sami prijaviti neki profil za kojeg smatrate da ne pripada osobi za koju se predstavlja, sada je sam proces detekcije lažnih profila je automatiziran jer će algoritmi konstantno skenirati društvenu mrežu u potrazi za ovakvim profilima.

Ipak, svi korisnički računi koji budu označeni kao lažni će se osobno provjeravati od strane Facebook administratora pa tako kada i prijavite lažni profil, možda će trebati proći neko vrijeme dok se taj profil ne ukloni.

Ova značajka se testira još od studenog prošle godine i sada je uključena na 75 % profila na Facebooku, tvrdi Antigone Davis čelnik tvrtkinog odjela za globalnu sigurnost.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here