Ukoliko tražite zamjenu za standardnu aplikaciju za fotografiranje na Android uređaju, onda je Camera ZOOM FX jedan od najboljih izbora. Osim fotografiranja, aplikacija nudi i brojne dodatne mogućnosti poput dodavanja raznih efekata, filtra, digitalnog zooma, podešavanja osvjetljenja i kontrasta.

Najnovija verzija Camera ZOOM FX – 4.0.2  je znatno brža i stabilnija od prethodnih verzija, a sve opcije su brzo dostupne  iz inovativnog izbornika, koji je uvijek na dohvat prsta.

Osim normalnog načina fotografiranja, ova aplikacija nudi i par odličnih opcija poput stabilizacije slike, timera, glasovnog upravljanja, izradu kolaža i timelapse fotografiranje. Kao i sve novije slične aplikacije, i ova ima podršku za dijeljenje fotografija direktno iz aplikacije putem društvenih mreža, slanja fotografije putem emaila ili njeno pohranjivanje na cloud servise.

Za Camera ZOOM FX na Google Play trgovini postoje i brojni dodaci za okvire, kompozicije i skinove koji se mogu besplatno preuzeti kada jednom kupite aplikaciju. Cijena aplikacije je 2.88 $.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here