ARCTIC P324 BT

ARCTIC je predstavio nove bežične Bluetooth slušalice, namijenjene svima koji se bave raznim sportskim aktivnostima. Ono što je zanimljivo kod ovih slušalica je to što dolaze s odvojivim jastučićima za uši, koji se mogu i po potrebi oprati u vodi.

Svojim odličnim dizajnom P324 BT slušalice omogućavaju udobno korištenje kod raznih sportskih aktivnosti, a vezica koja ide oko vrata, služi da slušalice ne bi padale za vrijeme korištenja.

Uz pomoć integriranog mikrofona slušalice se mogu koristiti i za razgovore. Headset na sebi ima nekoliko dugmadi za podešavanje glasnoće zvuka, odgovaranje na pozive ili prebacivanje pjesama.

Schema slušalica

Slušalice su kompatibilne s uređajima poput Android ili iPhone pametnih telefona, tableta i laptopa s kojima se jednostavno i brzo uparuju uz pomoć Bluetooth tehnologije.

P324 BT dolaze u nekoliko boja – crnoj, bijeloj, ružičastoj, zelenoj, modroj i zelenoj, a ugrađena 400 mAh baterija bi trebala izdržati do čak 20 sati korištenja. Uz same slušalice u paketu dolazi i torbica, kao i micro USB kabel za punjenje.

Više informacija o tehničkim specifikacijama i cijenama ARCTIC P324 BT slušalica možete pronaći na službenim stranicama ove švicarske tvrtke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here