apple watch

Pametni satovi bi trebali postati veliki hit u tekućoj godini. Apple je na svom „Spring Forward“  eventu osim novog MacBooka s Retina zaslonom dao i nove detalje vezane za najočekivaniji pametni sat je Apple Watch koji će se prodavati u tri varijante Sport, Apple Watch i Apple Watch Edition.

Sport, Apple Watch i Apple Watch Editon cijene

Najjeftiniji je Sport varijanta za koju će biti potrebno izdvojiti 349 US $ za 38 mm model, odnosno 399 US $ za 42 mm model. Ova varijanta je izrađena od anodiziranog aluminija.

Apple Watch je napravljen od nehrđajućeg čelika i njegova cijena će iznositi 549 US $ za 38 mm model, odnosno 599 US $ za veći 42 mm model.

Apple Watch Editon je luksuzni pametni sat oplemenjen 18 karatnim zlatom,  početna cijena je 10000 US $.

Predbilježbe za sve tri modela kreću od 10. travnja, a prvi uređaji će biti isporučeni kupcima 24. travnja i to isključivo u Appleovim maloprodajnim dućanima.

Već je poznata i jedna od većih mana Apple Watcha, a to je trajanje baterije od svega 18 sati što bi mogao biti veliki problem budućim vlasnicima.

Što se tiče ostalih značajki Appleovih pametnih satova one su slijedeće:  mogućnost povezivanja putem Wi-Fi 802.11b/g konekcije, NFC podrška za Apple Pay plaćanja, ugrađen mjerač otkucaja srca, Bluetooth 4.0 konekcija, brzinomjer, ugrađeni zvučnik.
Kompatibilni pametni telefoni: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 i  iPhone 6 Plus.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here