Xiaomi Mi Mix 2 bijeli special editon

Prošle godine Xiaomi Mi Mix je bio jedan od najatraktivnijih smartfona zbog svog dizajna. Karakteristika mu je bila ogroman 6.4“ zaslon s minimalnim obrubom koji je zauzimao čak 91% prednje plohe i poleđina napravljena od keramike.

Mi Mix 2 je za razliku od prethodnika manji i ima 5.99 inčni zaslon u FullHD+ rezoluciji (1080 x 2160px), no i ovog puta ima keramičku pozadinu. Osim što je manji, nešto je zaobljeniji što bi trebalo poboljšati držanje telefona u ruci jer original je bio poprilično nespretan po tom pitanju.

mi mix 2 crni i bijeli

Opet su svi senzori smješteni ispod zaslona, kao i prednja kamera, što znači da za selfie fotografije ćete morati okrenuti uređaj naopako.

Specifikacije uključuju Qualcomm Snapdragon 835 chipset i 6 GB RAM-a u osnovnoj izvedbi. Postoji čak i jači Spećima Edition model s 8 GB RAM-a, no on se najvjerojatnije neće prodavati na našem tržištu.

Mi Mix 2 dolazi u tri inačice – s 64 GB, 128 GB i 256 GB prostora za pohranu, pa je recipročna cijena 500 US $, 550 US $ i 610 US $. Ove cijene vrijede na kineskom tržištu, tako da će kod nas cijena biti i nešto veća.

Zaslon telefona i stražnja keramička ploha

Ostatak hardvera uključuje 12 MP kameru otraga i 5 MP kameru naprijed, 3400mAh bateriju s Quick Charge 3.0, Dual nano-SIM utor, USB-C utor i skener otiska prsta. Softver je Android 7.1.1 Nougat s MIUI 9 sučeljem. Nekima se neće svidjeti što Mi Mix 2 nema 3.5mm audio utora, ali ni podršku za SD kartice.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here