Original Xiaomi Bluetooth 4.0 Speaker

Xiaomi je u svoju ponudu ubacio nove Bluetooth zvučnike koje krasi atraktivni dizajn. Radi se o dva modela – Bluetooth 4.0 Speaker i MiFa Outdoor Bluetooth 2.1 koje možete kupiti na stranicama našeg sponzora GearBesta.

Original Xiaomi Bluetooth 4.0 Speaker je zvučnik s ugrađenom baterijom kapaciteta od 1500 mAh koja bi trebala omogućiti da zvučnik odsvira do 8 sati u komadu. Ovaj zvučnik je u obliku kvadra, a oklop je napravljen od metala što jamči izdržljivost.

Zvučnik je opremljen i s utorom za microSD kartice, a dimenzije su 168 x 245 x 58 mm tako da se može spremiti u džep. Maksimalna glasnoća  Xiaomi Bluetooth Speaker je 90 dB, a tu je i ugrađeni mikrofon koji može poslužiti za hands-free za vrijeme vožnje.

Na GearBestovoj stranici cijena ovog modela je 43.35 US $.

Drugi model je XiaoMi MiFa Outdoor koji je namijenjen onima koji slobodno vrijeme provode u prirodi. Radi se o zvučniku koji je otporan na vodu i padove, a dolazi s kopčom putem koje se može okačiti o remen ili ruksak.

S ostalim uređajima se spaja također putem Bluetootha 2.1, a baterija kapaciteta 1110 mAh bi trebala izdržati do 8 do 12 sati neprekidnog korištenja.  XiaoMi MiFa Outdoor je kružnog oblika, a promjer kruga je 38 mm, a težina samo 202 g. I ovaj model je opremljen microSD utorom, kao i mikrofonom.

MiFa Outdoor Bluetooth 2.1 zvučnik

Cijena ovog modela na GearBestu je nešto niža – 42.47 US $, a ovdje možete vidjeti i još neke proizvode u ponudi ove web trgovine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here