vipme loodilo tarifa

Mobilni operater Vipnet je za korisnike Loodilo tarife na bonove uveo jednu novinu – bonus dodatne megabajte za svaku nadoplatu računa.

Tako, primjerice, u za nadoplatu računa u iznosu od 100 kuna, korisnici će dobiti 1000 MB dodatnog podatkovnog prometa. Ova tarifa u startu sadrži 4 GB podatkovnog prometa i 500 jedinica minuta/SMS-ova. Cijena tarife je 60 kuna mjesečno, a naknada za uspostavu poziva je 0,29 kn.

Opširnije o novim opcijama unutar Loodilo tarife i kako je aktivirati pročitajte u objavi za medije:

Vipnet korisnike Vipme Loodilo tarife za svaku nadoplatu računa nagrađuje dodatnim MB podatkovnog prometa deset puta većim od nadoplaćenog iznosa. Tijekom promotivnog razdoblja* svi Vipme korisnici koji nadoplate svoj račun moći će bezbrižno surfati na mobilnim telefonima zahvaljujući besplatnim bonus megabajtima.

Primjerice, uz nadoplatu računa od 100kn i aktivacijom Loodilo tarife, korisnici dobivaju 1000 MB dodatnog podatkovnog prometa, te za 100 kuna mjesečno mogu uživati u čak ukupno 5GB Interneta u Loodilo tarifi koje mogu podijeliti sa svojim prijateljima te 500 minuta i SMS poruka koje se troše zajedno prema svim mrežama unutar Hrvatske.

Uvijek dovoljno MB za bezbrižno surfanje na Vipme Loodilo tarifi

Tijekom promotivne kampanje svaki iznos nadoplate Vipme računa pretvara se u deseterostruko veći broj besplatnih bonus MB. Vipme korisnici će tako za nadoplatu bonom u vrijednosti od 100 kuna biti nagrađeni s 1000 MB, s 15 kuna bit će nagrađeni sa 150 besplatnih bonus MB, a  kako veće nadoplate donose i veće nagrade, tako nadoplata bonom u vrijednosti od 400 kuna korisniku donosi čak 4000 bonus MB. Osiguravajući besplatne bonus MB, Vipnet jača mogućnost pristupa svojih korisnika društvenim mrežama, kao i WhatsAppu i Viberu, te podržava bezbrižno uživanje svojih korisnika u digitalnom društvenom životu. Zainteresirani novi korisnici ovu popularnu Vipme tarifu mogu aktivirati putem aktivacijskog sučelja dostupnog na Vipnetovim stranicama ili tako da pošalju ‘A’ na broj 13170.

Vipnet poklonio premijeru glazbenog spota High5 putem NFC plakata

Kako bi označio početak ljetne sezone i promotivnog razdoblja u kojem se svaka nadoplata Vipme računa pretvara u deset puta veći MB bonus, Vipnet se udružio s grupom High5 koja je nedavno predstavila pjesmu „Nema da nema“. Službeni spot za ovaj ljetni hit koji je već emitiran putem radio stanica svoju premijeru doživio je putem Vip plakata s tehnologijom komunikacije bliskog polja (tzv. „NFC“ tehnologija) i prije nego ga je grupa High5 objavila na YouTubeu. Zahvaljujući ovoj naprednoj tehnologiji, Vipnet je svima zainteresiranima omogućio besplatno preuzimanje spota grupe High5 za pjesmu „Nema da nema“ povezivanjem mobilnih telefona s NFC plakatom, osiguravši time i nesmetano uživanje u ovom vedrom ljetnom hitu. Kako i oni ostali ne bi bili zakinuti, novi video spot moguće je pogledati i skeniranjem QR koda s pametnih plakata.

Prva YouTube premijera TV spota

Nakon premijere najnovijeg spota HIGH5 na Vip NFC plakatima, Vipnet je TV spot u sklopu nove ljetne Vipme prepaid kampanje kojom svojim mladim korisnicima poklanja 10 puta više megabajta uz svaku nadoplatu računa, pod motom – Nema da nema megabajta ovo ljeto uz Vipme Loodilo,  predstavio premijerno na YouTubeu, a u njemu gostuju članovi HIGH5.

* Promotivno razdoblje traje do 15. srpnja 2017.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here