iPhone SE boje uređaja

Samo dva tjedna nakon predstavljanja mali iPhone SE je stigao i u Hrvatsku, točnije u ponudu domaćih mobilnih operatera i još nekih trgovina.
Već smo naveli da je cijena u SAD-u 399 US $ za 16 GB model, odnosno 499 US $ za 64 GB model. No kako stvari stoje kod nas?

Hrvatski Telekom

U ponudi HT-a ovisno o tarifi koju odaberete za iPhone SE 16GB ćete trebati jednokratno izdvojiti od 18 do 4498 kn. Naravno, što je tarifa skuplja uređaj je jeftiniji i obrnuto. S obzirom da tu ima nekoliko kombinacija navedimo samo onu koju je istaknuo i sam Hrvatski Telekom. U tarifi „Imam sve“ za uređaj je potrebno izdvojiti u startu 1898 kn + 60 kn mjesečno iduće dvije godine. Sama tarifa će vas koštati 169 kn mjesečno, dakle ukupno 229 kn mjesečno.

Vipnet

Slična situacija je u Vipnetu gdje također ima nekoliko tarifnih opcija, no navedimo onu koju su i oni istaknuli u svojoj ponudi – L+. Kod njih je cijena uređaja 199 kn, a mjesečna naknada (tarifa + rata za uređaj) je 290 kn.

iSTYLE

Ukoliko ne želite se ugovorno obvezati kako bi nabavili svoj primjerak iPhonea SE, preporučujemo da pogledate i iSTYLE trgovinu koji u svojoj ponudi imaju i 16 GB i 32 GB model. Cijena modela s 16 GB je 3 979 kn, dok je cijena modela s 64 GB memorije 4 849 kn.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here