Novi Gmail 2

Izgleda da je uskoro odzvonilo Gmailu kakvog trenutno poznajete. Uskoro bi se sučelje ovog popularnog email servisa trebalo poprilično izmijeniti.

Na stranici Geek.com su objavljeni screenshotovi novog izgleda Gmaila za desktop , koji je sada dizajniran kako bi se jednako prikazivao na svim platformama neovisno o veličini zaslona.

Drugim riječima, Google s novim izgledom Gmaila pokušava napraviti ono što je Microsoft napravio s Windowsima 8 – isti izgled na svim platformama. Kao što se vidi na prikazanim slikama, novo sučelje bi koristi „fly in“ (leteće) izbornike koji bi trebali zamijeniti dosadašnje tabove (kartice).

Email poruke se složene po raznim kategorijama – financije, putovanja, ažuriranja, promocije i društvene mreže. Izgleda da je opcija za chat putem Hangouta također uklonjena s početnog zaslona, kako bi se oslobodilo više prostora.

Iako Google nije još službeno potvrdio kada i hoće li uopće ove promjene stići na Gmail račune korisnika, vrlo lako je moguće da se će se ove izmjene početi primjenjivati u nadolazećim tjednima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here