Sony SRS-X9 bežični zvučnik

Sony SRS-X9 je jedan od onih zvučnika koji bi svi ljubitelji glazbe željeli imati. SRS-X9 je dio Sonyjeve High-Res Audio serije, a podržava streamanje zvuka putem Bluetootha i AirPlay-a.

Sony SRS-X9 – Specifikacije

Po samom dizajnu vidi se da se radi o luksuznoj opremi. Radi se o kvadru dimenzija 12.4 x 43 x 13.2 cm crne boje. Ispod odvojive rešetke zvučnika nalaze se  dva  19mm  visokotonca, dva 50mm mid-range zvučnika i 94mm subwoofer s dva pasivna radijatora. Na vrhu se nalaze i još dva dodatna visokotonca. Težina cijelog sustava je 4.6  kg. S zvučnikom dolazi i  stilizirani daljinski upravljač u obliku olovke.

Kao što je navedeno, Sony SRS-X9 može bežično puštati glazbu s bilo kojeg PC, Android ili iOS uređaja koji u sebi ima podršku za DLNA, NFC ili Wifi konekciju. Putem Bluetootha moguće je streamati i glazbu s popularnih on-line audio servisa (poput  Deezera ili Internet radija).

Iako se radi o zvučniku koji je predviđen za bežično povezivanje, SRS-X9 je opremljen i s USB konektorima, Ethernet konektorom za početno podešavanje putem SongPal aplikacije i 3.5 mm audio utorom za slušalice.

Naravno, kvaliteta reprodukcije je na zavidnom nivou, od visokotonaca do vrhunskog subwoofera, tako da slušanje glazbe ili korištenje ovih zvučnika prilikom gledanja filmova je vrlo ugodno iskustvo i rijetko koga će ostaviti ravnodušnim.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here