Samsung Galaxy Camera prednja strana

Upravo kao i prva generacija Samsungovog digitalnog aparata i Galaxy Camera 2 je bazirana na Android OS-u.

Kada je Samsung predstavio prvu verziju Galaxy Camere, prema njihovim tvrdnjama, željeli su napraviti uređaj koji bi omogućio lakše fotografiranje, uređivanje i dijeljenje slika putem društvenih mreža. I ova verzija fotoaparata je napravljena za istu namjenu, no s specifikacije su poboljšane, zbog brojnih na prethodnu generaciju vezanih za performanse.

Galaxy Camera 2 specifikacije

Samsung Galaxy Camera 2 u sebi ima istu 16 MP rezoluciju i relativno malen 1/2.33 inčni senzor, no dolazi s novim sustavom za obradu slika, koji bi, prema tvrdnjama proizvođača, trebao davati znatno bolje fotografije.

Novi model dolazi s 4.8 inčnim zaslonom, procesorom  na 1.6GHz, 2 GB radne memorije, baterijom koja bi trebala potrajati za fotografiranje 350 slika. Što se tiče softwarea za to je zadužen Android 4.3 OS, dok za povezivanje s drugim uređajima i internetom Galaxy Camera 2 je opremljena s Wifi i Bluetooth konekcijom. Zasada nije poznato da li će izaći i model s 3G konekcijom. Očekuje se da će Samsung više detalja o ovom uređaju objaviti na CES 2014 sajmu, koji je zakazan za idući tjedan.

Galaxy Camera 2 Stražnja strana

Novi načini snimanja i veće kućište

Zahvaljujući bržem procesoru, Samsung je povećao broj smart scene načina snimanja na 28. Galaxy Camera 2 je malo veća u odnosu na prethodnika, no još uvijek ima 21x optički zoom,kao i mogućnost snimanja 1080p videozapisa.

Cijena i dostupnost trebala bi biti objavljena uskoro, vjerojatno idući tjedan na CES-u.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here