LG Logo i red dot award logo

Red Dot Award je prestižna nagrada koja se dodjeljuje za posebna postignuća u području dizajna. Ove godine ta nagrada je dodijeljena tvrtki LG i to za Brand of the Year.

Glavni aduti tvrtke su bili LG G4 i LG Watch Urbane koji su Red Dot Award dobili u kategoriji Communication Design. Priznanje će se dodijeliti 6. studenog u Berlinu na kojem će prisustvovati 1400 gostiju iz cijelog svijeta.

Tvrtka je osnovana još 1958 godine pod nazivom GoldStar i to kao podružnica tvrtke Lucky Chemical Industrial Co. Trenutno zapošljava 83000 zaposlenika na 119 lokacija diljem svijeta.

Peter Zec osnivač i CEO Red Dota je izjavio da LG Electronics doista vješto upravlja markom, a njihov korporativni slogan Life’s Good to lijepo sumira. Svatko tko nabavi LG-ev proizvod primijeti da mu je život postao bolji. To je po meni uvjerljivo upravljanje markom.

Nastavit ćemo dizajnirati i razvijati kreativna rješenja koja izazivaju pozitivni emocionalni odgovor te produbljuju odnos između našeg branda i potrošača koji žive naš moto – Inovacije za bolji život“ – izjavio je ovim povodom Noh Chang-ho, potpredsjednik i rukovoditelj korporativnog dizajna u LG-ju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here