OnePlus 6

Objavljeni  je press render novog OnePlus 6 koji će biti predstavljen ovog tjedna u Londonu. 2018 godina je godina zuba poviše zaslona, pa tako i ovaj telefon prati te trendove.

Iako cijena još uvijek nije potvrđena od strane proizvođača neke web trgovine su već objavile da je cijena osnovne inačice s 64 GB memorije 519 €, dok je cijena 128 GB inačice 569 €. Iako je cijena nešto veća nego kod prethodnog modela ona je i dalje znatno niža nego kod konkurentnih telefona sličnih karakteristika.

OnePlus 6 će dolaziti s 6.28“ AMOLED zaslonom u rezoluciji 1080 x 2280 px. Biti će opremljen Qualcomm Snapdragon 845 čipom i 6 GB radne memorije. Kao što je gore navedeno u ponudi će biti inačice s 64 i 128 GB interne memorije, a postoje neke informacije da bi mogla izaći i inačica s 256 GB prostora za pohranu.

Otraga će biti dvije kamere smještene vertikalno ispod kojih se nalazi skener otiska prsta. Jedna kamera će imati 20 MP senzor, dok druga će imati 16 MP. Operativni sustav je Oxygen 5.1 baziran na Android 8 Oreo.

Samo predstavljanje je zakazano za 16. svibnja kada bi trebali dobiti službenu potvrdu o značajkama, specifikacijama i cijeni. OnePlus 6 bi se trebao početi prodavati od 21. svibnja.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here