OnePlus 5T prednjica telefona

Iako je bilo govora kako je OnePlus 5T otkazan izgleda da bi će unaprijeđena verzija OnePlus 5 ipak uskoro izaći.

Iako tvrtka nije službeno potvrdila ovu informaciju u prilog ovoj tezi stoji činjenica da OnePlus 5 više nije raspoloživ za narudžbu na njihovim stranicama.

Na web-u se već mogu naći navodni renderi ovog telefona po kojima izgleda da se ovog puta radi o većim promjenama nego kada je lani OnePlus 3T zamijenio OnePlus 3. Tada je razlika bila u novom čipu i malo unaprijeđenoj kameri, a sada je dizajn telefona poprilično izmijenjen.

Prema renderima telefon ima edge-to-edge zaslon poput iPhone X i Galaxy S8, tako da više nema mjesta za fizičku tipku Home. Skener otiska prsta bi tako trebao biti prebačen na stražnju plohu telefona, a možda nas i OnePlus iznenadi s nekakvom tehnologijom prepoznavanja lica.

Trenutno o uređaju nemamo više informacija, no za pretpostaviti je da bi dijagonala zaslona mogla biti oko 6“ u rezoluciji 2160 x 1080 px. OnePlus 5T će najizglednije biti baziran na još uvijek najmoćnijem Qualcommovom čipu Snapdragonu 835 i imati će 6 GB ili 8 GB RAM-a. Pretpostavka je da bi telefon trebao izaći u studenom.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here