OnePlus logotip

Kako se dan službenog predstavljanja OnePlus 3 smartfona bliži poznato je sve više informacija o ovom uređaju.

Gizmochina je objavila gotovo sve što bi vas moglo zanimati o ovom telefonu, uključujući i cijenu koja će biti niža u odnosu na prethodni OnePlus 2 model iz 2015.

Već smo spomenuli da će OnePlus 3 biti prava zvjer od telefona s  Snapdragon 820 chipsetom i 6 GB radne memorije, a sada iz Kine dolaze glasine da će postojati dvije verzije – jedna s 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije i druga, jača, s 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Iako je bilo govora o 5.1“ zaslonu, nove informacije otkrivaju 5.5“ zaslon u 1080p rezoluciji. Otraga bi se trebala nalaziti 16 MP kamera, a sam CEO tvrtke je objavio fotografiju koja je snimljena s ovim telefonom. Na prednjoj strani možemo očekivati 8 MP selfie kameru.

OnePlus 3 primjer slike

U utrobi će se nalaziti 3500 mAh baterija, a OnePlus 3 će doći s Hydrogen OS 2.0 posebnom verzijom Androida 6.0. Još je nepoznato hoće li mobitel podržavati SD kartice, nešto što bi voljeli vidjeti svi ljubitelji ovog branda i sam dizajn uređaja.

OnePlus 3 cijena

I za kraj cijena će iznositi 310 US $ za osnovni model (4 GB / 32 GB), odnosno 384 US $ za jači model (6 GB / 64 GB) ili preračunato u kune oko 2050 kn za osnovni model i oko 2550 kn za jači model.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here