OnePlus 2 ekran

Nakon relativno dobrog uspjeha s modelima OnePlus 2 i OnePlus X, ovog ljeta nas očekuje dolazak njihovog nasljednika – OnePlus 3.

Prema glasinama novi pametni telefon bi trebao imati Snapdragon 820 chipset što nije ništa čudno jer većina ovogodišnjih Androida iz top klase je opremljena upravo ovim chipsetom.

Druga glasina je da će OnePlus 3 dolaziti s 6 GB radne memorije, što izgleda pomalo postaje pravilo a ne izuzetak jer već postoje neki telefoni s tolikom količinom radne memorije kao što je Lenovo ZUK Z2 Pro.

Također je navedeno da će telefon imati 5.1 inčni zaslon u Full HD rezoluciji, iako su neki očekivali QHD rezoluciju zaslona. Očekivani setup kamera je 16 MP stražnja kamera i 8 MP selfie kamera.

Iako se još ne zna točan datum predstavljanja OnePlus 3, osnivač OnePlusa Carl Pei je potvrdio kako bi uređaj trebao biti predstavljan krajem tekućeg kvartala, odnosno do kraja lipnja.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here