Arcitc Z1 3D stalak za monitor

Iz ARCTIC-a dolaze novi modeli stalaka za monitore. Nakon modela iz Z Pro serije, njihova ponuda je obogaćena za dva nova modela Z1-3D i Z2-3D.

Ovi stalci za monitore se mogu rotirati za 360 °, okretati za 180 ° i nagnuti pod kutom od + – 45° što omogućava 3D fleksibilnost. Na ovaj način jednostavno možete pokazati vaš monitor kolegama u uredu a što je još važnije svaka osoba može podesiti visinu i nagib monitora po svojoj želji.

Z1-3D i Z2-3D stalci za monitore u sebi imaju i četiri USB 3.0 konektora putem kojih možete spojiti raznu računalnu periferiju poput miša i tipkovnice ili puniti vaš pametni telefon.

Stalci podržavaju monitore dijagonale od 13 “do 32”, a možete ih naručiti na ARCTIC-ovoj stranici po cijeni od 89.99 € koliko košta model Z1-3D, odnosno 119.99 € koliko košta model Z2-3D na koji se mogu postaviti dva monitora.

Arctic z2 3d stalak za monitor

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here