ARCTIC Z Pro stalak za monitor

S novim Z Pro modelima stalaka za monitore tvrtka ARCTIC nudi rješenja prilagođena korisnikovim potrebama. U ponudi tvrtka ima četiri različita modela za postavljanje od jednog do četiri monitora.

Model Z1 Pro je zglobni stalak za jedan monitor, a može se rotirati oko sve 3-osi. S ovim stalkom lako se može podesiti željena visina monitora i udaljenost od očiju.

Z2 Pro namijenjen je postavljanju dvaju monitora vodoravno jedan do drugog tako da ga mogu koristiti svi oni kojima je potreban dodatni display u svakodnevnom radu. Z3 Pro podržava postavljanje tri monitora na stalak, a uglavnom je namijenjen svima koji svoja računala koriste za igranje igara. Model Z4 Pro je stalak za četiri monitora, a namijenjen je svima koji moraju pratiti više informacija istovremeno ili za nadzor putem kamera.

Glavne značajke sva četiri modela su jednostavno postavljanje, oslobađanje više radnog prostora na stolu i 4 USB 3.0 utora za jednostavno spajanje raznih uređaja.

Cijena ovih stalaka za monitore je 64.95 € za model Z1 Pro, 74.95 € za model Z2 Pro, 159.95 € za model Z3 Pro i 139.95 € za model Z4 Pro. Svi modeli se mogu naručiti na ARCTIC-ovoj stranci.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here