Norton internet security 2015 Sučelje glavnog prozora

Symantec je izbacio novu verziju svog antivirus programa Norton Security 2015, koja bi od ove verzije trebala objediniti Norton Antivirus, Norton Internet Security i Norton 360 programe.

Norton Security 2015 – Što je novo?

Najveća izmjena je napravljena u sučelju programa koje je potpuno redizajnirano u odnosu na prošlu verziju. Sve opcije programa su dostupne putem kartica (tabova) – Security, Identity, Backup i Perfomance.

Ostale izmjene su napravljene u samom kodu programa, a tvrtka obećava mnogo agresivniju detekciju heuristika, poboljšan anti-malware sustav, bolju integraciju s cloud sustavom.

Potencijalni korisnici mogu odabrati između dvije verzije ovog programa, Norton Security i Norton Security with Backup. Cijena prve verzije je 79.99 US $, dok je cijena druge verzije 10 US $ više.

Potonja verzija ima opciju pohrane podataka u Nortonov cloud, a korisnici na raspolaganju imaju 25 GB prostora, koji je moguće proširiti uz nadoplatu. Nažalost, izgleda da sadašnji pretplatnici neće moći uporabiti svoje aktivacijske ključeve na novoj verziji, već će morati platiti puni iznos kako bi koristili novu verziju.

Osim na Windowsima, Norton Security 2015 je dostupan i za MAC, Android i iOS operativne sustave. Ukoliko želite isprobati novu verziju Norton Security-a možete je preuzeti s službene stranice. (trial u trajanju od 30 dana.)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here