Malwarebytes Anti-Malware 1.70

Posljednja verzija Malwarebytes Anti-Malware 1.70 ne donosi mnogo novina u odnosu na prethodne verzije, no sadrži nekoliko važnih značajki  kao i podršku za Windows 8 OS.

Novi dizajn i značajke

Prvo što se zamjećuje je nova ikona, kao i redizajnirano sučelje koje je sada plave boje s novim logotipom. Što se tiče samog korištenja programa  ono ostaje nepromijenjeno. Prema službenoj listi promjena Malwarebytes Anti-Malware ima poboljšane algoritme za detekciju prijetnji, poboljšana je  učinkovitost skeniranja, podrška za Windows 8 i Internet Explorer 10.

Modul za zaštitu u realnom vremenu (samo kod PRO verzije) odsada automatski  pronađene prijetnje stavlja u karantenu.  Malwarebytes Anti-Malware 1.70 sada ima i određenu fleksibilnost jer omogućava privremeno korištenje detektiranih prijetnji i njihovo dodavanje na listu izuzetaka.

Dodatni alati

Također, dodani je kratica za dodatne alate koji se mogu preuzeti s Malwarebytesove stranice: Chameleon koji omogućava pokretanje Malwarebytes Anti-Malwarea ako je blokiran od strane malicioznih programa, Anti-Rootkit, FileASSASSIN – alat za brisanje zaključanih datoteka i StartupLite – alat za podešavanje programa koji se podižu s operativnim sustavom.

Dodatni alati Malwarebytes Anti-Malware 1.70

Besplatnu kao i probnu PRO verziju možete besplatno preuzeti s službene stranice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here