Logi logotip

Logitech je na svom službenom blogu objavio jednu od najznačajnijih vijesti u povijesti ove tvrtke. Tvrtka je predstavila svoj novi brand pod nazivom Logi, kao i novi logotip tog branda.

Mnoge tvrtke su u posljednjih nekoliko godina odlučile pojednostavniti svoje logotipe i brandove kako bi bili lakši za zapamtiti kupcima, pa s toga i ne čudi ova odluka čelnih ljudi Logitecha.

Novi Logi brand će označavati nove proizvode ove tvrtke koje bi trebali upoznati u skoroj budućnosti. Tomshardware je objavio kako švicarska tvrtka radi na svom re-brandingu još od 2013 godine.

Njihova računalna periferija je u posljednjih nekoliko godina među najboljima na svijetu. U svojoj ponudi imaju miševe, tipkovnice, zvučnike, igrače gamepade, kao i raznu drugu opremu za računala, pametne telefone i tablete.

Svakako valja izdvojiti i njihovu Logitech G seriju i miševa namijenjenih igračkoj populaciji poput G602 modela, kao i ostala zanimljiva rješenja poput  K310 tipkovnice koja periva u vodi.

Na njihovim stranicama je objavljeno kako po prvi puta zaposlili osobu koja će baviti dizajniranjem novih proizvoda Alastaira Curtisa, a kako bi svoje klijente upoznali s novim brandom uskoro će se na profilima na društvenim mrežama Logitecha pojaviti novi logotip koji označava prekretnicu u poslovanju ove tvrtke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here