Bluetootha zvučnici

Logitech UE Mobile Boombox su bežični prijenosni zvučnici namijenjeni za reprodukciju zvuka s mobilnih uređaja putem Bluetootha. Naravno, ovi zvučnici se mogu koristiti i sa bilo kojim drugim uređajem koji ima 3.5 mm audio izlaz. Putem Bluetootha je moguće istovremeno spojiti dva uređaja, tako da se zvučnici mogu koristi u paru s npr. mobilnim telefonom i tabletom.

U paketu s Logitech UE Mobile Boombox dolazi i baterija, koja se puni putem USB-a. Prema specifikacijama proizvođača baterija i trebala izdržati do 10 sati reprodukcije.

Dizajn zvučnika je pomalo “retro” u obliku kvadra, a na kupci na raspolaganju imaju pet kombinacija boja.

 

Kvaliteta zvuka

Kvaliteta zvuka je začuđujuće na vrlo visokoj razini s obzirom na dimenzije ovih zvučnika (11.1 cm x 6.7 cm x 6.7cm), čak i duboki bas tonovi. Niski tonovi i glasovi su također vrlo dobre kvalitete, za razliku o srednjih tonova koji se ipak malo lošije reproduciraju. Logitech UE Mobile Boombox se može koristiti i za reprodukciju zvuka s TV i tu je zvuk sasvim solidan iako neki zvukovi zvuče komprimirano.

Ovo su zasigurno jedni od najboljih mobilnih zvučnika u usporedbi s ostalim Bluetooth rješenjima , uz prihvatljivu cijenu od 99 €.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here