Logitech BCC950 ConferenceCam

Iako su videokonferencije dosada bile dostupne srednjim i velikim tvrtkama, uz pomoć Logitech BCC950 kamere i male tvrtke bi mogle početi koristiti ovaj način komuniciranja.

Logitech BCC950 ConferenceCam ima rezoluciju od 1080p, uz 30 fps, a nagibom kamere se može upravljati putem kontrola na samoj bazi ili daljinskim upravljačem. Uređaj koristi H.264 dekodiranje što smanjuje mrežne zahtjeve.

Kamera se može postaviti na baznu stanicu ili na teleskopski stalak duljine 20-ak cm. Za napajanje se koristi USB ili vlastito napajanje uključeno u pakiranju. Logitech BCC950 ConferenceCam radi s najpopularnijim aplikacijama za video konferencije – Skype, Adobe Connect i Cisco WebEx.

Za sve korisnike Skype aplikacije, najnovija verzija podržava i prihvaćanje (ili odbijanje) poziva pomoću dugmadi na samoj baznoj stanici.

Kvaliteta prikaza je zadivljujuća s bogatim prikazom boja. Ugrađeni zvučnici reproduciraju zvuk odlične kvalitete. Ugrađena je i opcija Full duplex audio, koja omogućava istovremeno pričanje više korisnika.Ova  konferencijska kamera se može nabaviti po cijeni od oko 200 €, što i nije puno s obzirnom na njene mogućnosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here