LG HS8 zakrivljeni soundbar zvučnici

Od idućeg tjedna kreće u prodaju LG-jev atraktivni zakrivljeni soundbar Music Flow HS8. Ovaj sustav zvučnika je namijenjen kao pratnja tvrtkinim najnovijim zakrivljenim televizorima poput modela UF950V.

Radi se o 4,1-kanalnom sustavu zvučnika snage 360 W s visokotoncima smještenim na rubovima soundbara dok je tzv. „sweet spot” proširen. Ovakav dizajn zvučnika omogućava potpuno novu razinu audio doživljaja.

LG HS8 sadrži i-sound značajku koja unapređuje iskustvo gledanja TV-a prilagođavajući postavke zvuka kako ovisno o sadržaju kojeg gledate. Jedinstveni, dinamični sustav i-Sound osigurava da televizija, filmovi i glazba zvuče točno onako kako bi trebali.

LG soundbar HS8 se spaja putem bežične Music Flow tehnologije koja je kompatibilna s Google Castom, pa korisnici mogu streamati glazbu s tableta ili pametnih telefona koji su spojeni na istu bežičnu mrežu na koju je i LG soundbar HS8.

Osim Wi-fi konekcije ovaj sustav zvučnika podržava i spajanje putem Bluetootha, a audio sadržaj se može slati i u više prostorija istovremeno, povezujući se sa zvučnicima LG Music Flow. Ako se postavi više zvučnika u istu prostoriju Home Cinema način rada omogućava iskustvo kinodvorane iz udobnosti vlastitog kauča.

Osim Home Cinema načina rada, tu je i rada Multi-room putem koje se  LG HS8 može programirati za pretvaranje cijelog doma u veliki sustav zvuka. Za kontroliranje glazbe je dovoljan jedan mobilni uređaj, a korisnik može odabrati playlistu za cijelu kuću ili određenu pjesmu za svaku prostoru. Dodajmo ovome da je HS8 je kompatibilan s daljinskim upravljačima osam popularnih proizvođača.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here