Google Play Movies & TV na LG pametnom televizoru

Svi koji posjeduju LG-eve pametne televizore uskoro će moći koristiti uslugu Google Play Movies & TV. Navedena usluga će biti dostupna u 100-njak država među kojima je i Hrvatska.

Google Play Movies & TV omogućava pristup brojnim filmovima i serijama holivudskih studija, a kako sustav koristi cloud rješenje moguće je nastaviti gledati sadržaj na drugim platformama poput pametnih telefona, računala i tableta.

U ponudi su novi filmovi, klasici i serije i HD i SD formatu, a podržani su pametni televizori s platforme webOS i NetCast 4.0 i 4.5 sustavima.

Tržište pametnih televizora brzo raste, a s tim dolazi i ogromna potražnja za aktualnim sadržajem visoke kvalitete. Zadovoljavanje te potražnje je LG-ev najveći prioritet kojem parira jedino želja za pružanjem najboljeg mogućeg iskustva gledanja na našim webOS televizorima. U bliskom partnerstvu s Googleom ćemo nastojati ispunjavati visoka očekivanja vlasnika LG Smart TV-a.“ rekao je In-kyu Lee iz  LG Electronics Home Entertainment odjela.

Google Play Movies & TV stiže na  LG pametne televizore prvo u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji i Kanadi već ovog mjeseca, a potom i u ostalim državama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here