LG HBS 730 bežične slušalice

LG HBS730 su bežične slušalice namijenjene za spajanje s mobilnim uređajima putem Bluetootha.  Dizajnirane su tako da se obruč nosi oko vrata dok se na krajevima nalaze in-ear slušalice. Kada se ne upotrebljavaju slušalice se  pričvršćuju u utore na vrhu obruča putem magneta, što sprječava petljanje kablova. Fleksibilni obruč je napravljen od mekanog gumiranog materijala, koji je vrlo lagan, tako da i duže nošenje ovih slušalica neće biti nikakav problem.

Na krajevima obruča se nalaze kontrole za podešavanje glasnoće i upravljanje playlistama (prethodno/iduće/pauza) . Osim navedenih tu su još dugme za paljenje odnosno gašenje slušalica i dugme za odgovaranje na dolazne pozive. Slušalice se pune putem microUSB utora koji je smješten ispod poklopca.

Samo povezivanje s pametnim telefonom je vrlo jednostavno. Dovoljno je uključiti slušalice i na smartphoneu pretražiti Bluetooth uređaje. Kada se slušalice upare s mobitelom biti ćete obavješteni putem plavog LED svjetla na obruču.  Za vrijeme slušanja glazbe ako primite dolazni poziv slušalice će vas upozoriti s vibracijom. Putem Tone & Talk LG-jeve aplikacije slušalice vam mogu pročitati i tekstualne poruke.

LG HBS 730 bežične slušalice slika 2

Zvuk u slušalicama je solidne kvalitete s obzirom da se radi o in-ear slušalicama, a HD Voice pruža jasnu kvalitetu zvuka tijekom razgovora.

LG HBS730 slušalice su namijenjene onima koji su često u pokretu, no ne preporučujemo njihovo nošenje tijekom vježbanja ili trčanja jer obruč smješten oko vrata poskakuje što bi vam moglo smetati.

U Vipnetoj ponudi LG HBS730 slušalice dolaze kao poklon uz LG G Flex2 pametni telefon, pa bi ove slušalice mogle biti jedan od razloga zašto da odaberete novi G Flex2.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here