LG G Flex oblik

LG G Flex je bio jedan od najinovativnijih pametnih telefona koji su predstavljeni prošle godine, ne samo zbog svog zakrivljenog zaslona već i zbog self-healing zaštitnog sloja koji je sam popravljao manje ogrebotine na kućištu uređaja.

Njegov nasljednik LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na vrlo skorom CES 2015 sajmu koji se održava od 6. do 9. siječnja u Las Vegasu. Iako su prve glasine vezane za dolazak ovog modela izašle prije 6 mjeseci, do sada nije bilo informacija vezanih za izlazak G Flexa 2.

Prema trenutnim informacijama novi model bi trebao biti manji u odnosu na prethodni, a zaslon će biti napravljen također u P-OLED tehnologiji (koja i omogućava zakrivljenost), no ipak u većoj rezoluciji – 1080p. Unaprijeđen bi trebao biti i zaštitni self-healing sloj, a očekuje se da bi tvrtka trebala potvrditi ove informacije do kraja ovog mjeseca.

Više detalja o prvoj verziji LG G Flexa, možete pročitati u ovoj recenziji.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here