iPad Pro verzije

Iz dalekog Japana stižu vijesti kako bi Apple, kako bi održao korak s konkurencijom, u ožujku mogao osvježiti neke od svojih gadgeta.

Tako bi idući već idući mjesec bi mogle biti predstavljene osvježene verzije iPhonea i iPad Pro tableta. Navedeni tablet će imati 7.9“, 9.7“, 10.5“  12.9“ verzije. Trenutno su u prodaji 12.9“ i 9.7“ verzija iPad Pro tableta, dok bi 7.9“ verzija trebala zamijeniti iPad mini. I najmanja verzija bi trebala biti opremljena s Smart konektorom i 12MP kamerom baš kao i veća braća.

10.5“ iPad Pro bi trebao po dimenzijama biti isti kao i sadašnji 9.7“ tablet zahvaljujući zaslonu koji se proteže od ruba do ruba tableta s vrlo uskim obrubom zaslona.

Već je ranije izašla glasina da je Apple odlučio zamijeniti Macbook Air liniju iz 2015, s novim 12-inčnim Macbookom iz prošle godine.

Nove verzije iPhonea SE i iPhonea 7 i 7 Plus

Od telefona, očekuje nas predstavljanje 128 GB verzije iPhonea SE, dok bi i iPhone 7 i 7 Plus trebao dobiti i verziju u crvenoj boji. Postoji velika vjerojatnost da ova verzija iPhonea 7 neće biti dostupna na svim tržištima, već samo na odabranim.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here