Apple bi već idući mjesec mogao osvježiti iPhone i iPad Pro

Iz dalekog Japana stižu vijesti kako bi Apple, kako bi održao korak s konkurencijom, u ožujku mogao osvježiti neke od svojih gadgeta.

Tako bi idući već idući mjesec bi mogle biti predstavljene osvježene verzije iPhonea i iPad Pro tableta. Navedeni tablet će imati 7.9“, 9.7“, 10.5“  12.9“ verzije. Trenutno su u prodaji 12.9“ i 9.7“ verzija iPad Pro tableta, dok bi 7.9“ verzija trebala zamijeniti iPad mini. I najmanja verzija bi trebala biti opremljena s Smart konektorom i 12MP kamerom baš kao i veća braća.

- Oglas -

10.5“ iPad Pro bi trebao po dimenzijama biti isti kao i sadašnji 9.7“ tablet zahvaljujući zaslonu koji se proteže od ruba do ruba tableta s vrlo uskim obrubom zaslona.

Već je ranije izašla glasina da je Apple odlučio zamijeniti Macbook Air liniju iz 2015, s novim 12-inčnim Macbookom iz prošle godine.

Nove verzije iPhonea SE i iPhonea 7 i 7 Plus

Od telefona, očekuje nas predstavljanje 128 GB verzije iPhonea SE, dok bi i iPhone 7 i 7 Plus trebao dobiti i verziju u crvenoj boji. Postoji velika vjerojatnost da ova verzija iPhonea 7 neće biti dostupna na svim tržištima, već samo na odabranim.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

Apple Watch Series 6 službeno predstavljen

Apple je danas predstavio Apple Watch Series 6, novi model svog pametnog sata koji...

Apple osvježio iMac i iMac Pro

Stigao je novi 27 inčni iMac, no iako se vizualno ne razlikuje od prethodne...

Apple Music i u Hrvatskoj

Apple Music je drugi najpopularniji glazbeni streaming servis u svijetu nakon Spotifya, a od...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...