Samsung Galaxy S6 / Edge

Izgleda da bi mini verzija Samsungovog aktualnog flagshipa S6 uskoro mogla krenuti u prodaju, barem prema informacijama s GFX Benchmarka koje su objavljenje na Twitteru.

Uređaj ima oznaku SM-G9198 i prema svim specifikacijama postoji velika vjerojatnost da će novi smartphone imati naziv Samsung Galaxy S6 mini.

Navedene specifikacije uključuju 4.6 inčni HD zaslon rezolucije 1280 x 768 px, Snapdragon 808 chipset kojeg koristi i LG G4, 2 GB radne memorije. Inače ovaj chipset sadrži hexa-core procesor (s dvije Cortex-A57 + četiri Cortex-A53 jezgre) i Adreno 418 grafički čip.

Galaxy S6 bi trebao imati 16 MP kameru koja može snimati FullHD video zapise i prednju 5 MP kameru za snimanje selfija.

Na screenshotu stoji da bi uređaj trebao imati Android 5.1.1 operativni sustav.

U prilog činjenici da bi se moglo raditi upravo o S6 mini mobitelu ide i činjenica da je prošlogodišnji Galaxy S5 mini službeno najavljen upravo u lipnju prošle godine, dakle prije nekih godinu dana.

Samsung Galaxy S6 Active

Galaxy S6 Active tamni i svijetli

Tvrtka bi također mogla uskoro predstaviti Galaxy S6 Active, koji bi trebao biti vodonepropustan  i otporan na prašinu za razliku od S6 i S6 Edge modela predstavljenih ranije ove godine. Galaxy S6 Active bi trebao imati iste tehničke specifikacije kao i S6 model.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here