Doom logo

Novi nastavak popularnog Dooma bi trebao izaći za tri mjeseca, a ekipa iz Id Softwarea je otkrila neke detalje ove igre.

Prije nekoliko dana su najavili Doom beta gdje će gameri moći testirati igru prije nego što izađe i prijaviti sve bugove programerima kako bi ih ispravili do finalne verzije. Danas je izašao novi trailer koji otkriva devet multiplayer mapa koje će biti uključene u igru.

Igrači će moći od prvog dana isprobati ove mape, a su napravljene kako bi igrači stalno bili u akciji i svaka nudi novo korisničko iskustvo. Arene su pune raznih predmeta i dodatka koji mogu promijeniti ishod igre u svakom trenutku, a svaka mapa sadrži tajne prostore koje će igrači trebati pronaći.

Id Software je naveo kako su Doom multiplayer mape napravljene tako da nema mjesta za skrivanje s kojima bi jednostavno mogli neprimijećeno gađati neprijatelja.

Lokacije mapa su vas vode u špilje,  rudnike i polarna područja Marsa odnosno u ambijent kojeg smo upoznali u Doomu 3 i njegovim ekspanzijama.

Svih devet mapa će biti na raspolaganju igračima od dana izlaska 14. svibnja kada vi Doom trebao izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a beta program za odabrane će biti omogućen od 31. ožujka do 3. travnja za one koji su naručili Wolfenstein: The New Order i dobili kupon / pozivnicu za Doom beta program.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here